La Font de la Figuera acomiada les seues festes patronals

0
1575
Dansà de la Font de la Figuera

Des de l’Ajuntament es destaca la gran afluència de visitants en la tradicional Dansà, declarada recentment Festa d’Interès Turístic Provincial

La Font de la Figuera acaba d’acomiadar les seues Festes Patronals en honor a la Mare de Deu dels Xics. Després de 10 dies carregats d’actes dedicats a tots els públics, van destacar la solta de vaques i bous (del 2 al 5 de setembre) i la tradicional «Dansà» (els dies 7 i 9 de setembre), declarada recentment Festa d’Interès Turístic Provincial i característica per la seua alta participació (més de 120 parelles el dissabte de la Gran Dansà) i encapçalades pels seus màximes representants, les Reines de la Dansà, Maria i Carmen Belda Penadés i amb el ball de l’Ú de la Font a l’inici, com a novetat.

Entre les novetats d’aquest any van destacar la Mostra d’Art a la Plaça, que engalanava els balcons d’aquest espai, i el bou en corda, exhibit per la Federació Valenciana del Bou de Corda, emmarcat en una ruta del bou amb corda que passa per la població.

El regidor de Festes, Mariano Ferriz, juntament l’equip de govern, han destacat l’alta participació de públic en aquestes festes, les quals, any rere any, veuen millorats aspectes com la puntualitat de l’inici dels actes, o l’organització en seguretat. De fet l’alcalde, Vicent Muñoz, juntament amb la primera i segon tinent d’Alcaldia, Purificació Lluch i Mariano Ferriz no van voler deixar cap flec solt que fa al respecte veïnal i a la seguretat ciutadana, per aquest motiu es reunien amb la policia local i la guàrdia civil per coordinar-se en aquest aspecte abans de les Festes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí