Foment obri un nou tram de la variant de la Font de la Figuera per la que circularan 7.500 vehicles diaris

0
967
Imatge del nou tram que s'ha posat en funcionament

Amb aquesta nova obertura, són ja 12 km d’autovia sentit València i 8 km sentit Alacant els que s’han posat en servei dins de les obres de la Variant de la Font de la Figuera

El Ministeri de Foment ha posat en servei la variant de la Font de la Viguera, que consisteix en el ramal de connexió Alacant (A-31)-València (A-33). Es tracta d’un tram de 3,2 km de longitud que permet connectar directament el trànsit que, procedent d’Alacant per la A-31, es dirigeix a València per la A-33, substituint al ramal existent en l’enllaç de connexió de la A-31 amb la N-344.

La calçada disposa de característiques d’autovia, amb dos carrils per al sentit del trànsit posat en servei i inclou tant un ramal directe unidireccional de 1,2 km com 2 km addicionals de nou tronc d’autovia en sentit València.

Està previst que sobre la nova calçada circulen uns 7.500 vehicles diaris sentit València, dels quals quasi la meitat seran vehicles pesats. Amb aquest nou tram ara posat en servei, aquests vehicles amb sentit València reduiran el seu recorregut de 5 km (la majoria d’ells per carretera convencional) a 2 km i el temps de recorregut es reduirà de 5 a 2 minuts respecte al tram que se substitueix.

Amb aquesta nova obertura, són ja 12 km d’autovia sentit València i 8 km sentit Alacant els que s’han posat en servei dins de les obres de la Variant de la Font de la Figuera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here