Foment i la Generalitat agilitzaran els permisos per l’estació d’Albaida i per la línia Xàtiva-Alcoi

0
672
reunió Flores
A la reunió han assistit representants del Ministeri i de la Conselleria

Representants del Ministeri de Foment i el conseller d’Infraestructures i Transport s’han reunit este matí i han acordat agilitzar els permisios per a les obres de construcció de l’estació d’Albaida i de la reforma de la línia ferroviària Xàtiva-Alcoi. Este treball s’emmarcarà dins un protocol definitiu durant el primer trimestre de 2010 sobre el Pla ferroviari.

En la reunió han estat presents el conseller Mario Flores i el secretari d’estat d’Infraestructures Víctor Morlan i han acordat “desbloquejar l’estació d’Albaida” de la línia fèrria Xàtiva-Alcoi, a més també han anunciat la creació de la comissió de seguiment per a este mateix recorregut del ferrocarril que ha de vigilar el correcte desenvolupament de les obres.

L’encontre s’ha realitzat com a continuació de la reunió mantinguda el passat 14 de juliol entre el Ministre de Foment, José Blanco, i el President de la Generalitat, Francisco Camps, per avançar amb el projecte de traspàs de la titularitat de la línia Xàtiva-Alcoi. Segons este protocol les dues administracions faran treballs de millora en el traçat de la línia i de les instal·lacions fèrries abans de traspassar la titularitat a la Generalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here