El Foc i Flama 2017 dona inici a les Falles de Gandia

0
1127

Un any més, el gran llibre de les Falles torna al carrer i comença el compte enrere per a les millors festes josefines. El Foc i Flama ha estat presentat hui a les 20.30 h davant l’atenta mirada dels fallers de Gandia al Museu Faller.

L’expectació ha sigut màxima a causa de la importància de l’esdeveniment i l’any tan important en el que ens trobem, el primer exercici faller en el qual les Falles han estat declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat. I a més, com és tradició, el Foc i Flama és el llibre oficial de les Falles de Gandia i una mostra que reflecta la cultura i tradició de les festes josefines.

Aquesta obra cultural ha estat editat i coordinat per la Secretaria de la Federació de Falles, la direcció de producció ha estat realitzada per Gràfiques Maral SL. El Foc i Flama 2076 ha comptat amb l’estimable ajuda de l’arquitecte i exmembre de la Federació, Fermí Romaguera, el qual ha aportat els seus coneixements de Disseny, Maquetació i Art Final.

Quant a les fotografies institucionals i del monogràfic del llibre de Falles 2017 han estat realitzades per Salva Gregori i Rafa Andrés. Uns grans professionals que cada any aconsegueixen sorprendre i donar més valor si cap al Foc i Flama.

Per altra banda, el Foc i Flama del 2017 compta amb un gran monogràfic anomenat ‘Renaixeràs’, on podem gaudir de les grans fotografies de Salva Gregori i Rafa Andres i dels textos de Vicent Lloret.

Com a novetat, aquest any, la portada té una estética completament diferent als anys anteriors, on es buscava destacar més la imatge de les màximes representants de les Falles de Gandia, Maragda Escrivà i Marta Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here