Firma de l’Acord Territorial per l’Ocupació de la Costera-Canal

0
1557
Imatge de l'acte celebrat a la Mancomunitat de la Costera-Canal

Des de la Mancomunitat de la Costera-Canal s’afirma que la firma permetrà articular amb major força les iniciatives impulsades pels ajuntaments

El saló de plens de la seu de la Mancomunitat Costera-Canal, va acollir la firma del conveni del Pacte Territorial. L’acte presentat per la Directora Tècnica del projecte, Pepa Tornero, ha comptat amb la visita de Directora General d’Ocupació i Formació del SERVEF, Rocío Briones.

A l’acte de la firma d’este acord, han assistit el President de la Mancomunitat Costera-Canal, Roberto Granero, els Secretaris Generals dels principals sindicats en la comarca, Raül Roselló de UGT i Manuela Pascual de CCOO, José Soldevila en representació de Xàcex i Laura Monfort en representació d’Adexa. Tots ells, han sigut unànimes en aplaudir la iniciativa de territorialitat i que este projecte siga l’inici per a assentar les bases estratègiques respecte a ocupació, formació i promoció econòmica d’acord amb les necessitats del territori.

Segons ha explicat el president del Pacte Territorial, Roberto Granero, “portem anys treballant per l’ocupació i per això, la firma d’este pacte, ens permet establir l’estructura necessària que ens permetrà obtindre les ferramentes perquè el pacte tinga una duració prolongada en el temps”. Així mateix, ha fet especial insistència en el fòrum de participació, instant als ciutadans a “ser partíceps perquè ens transmeten les seues inquietuds”.

Per la seua banda, la directora general del Servef, Rocío Briones, ha destacat “amb esta firma em sume al vostre entusiasme i reportem la necessitat que des del Servef estem traslladant a través d’esta ferramenta, ja que necessitem que els agents del territori s’impliquen per a aconseguir els nostres objectius en allò que més preocupa al ciutadà, la falta d’ocupació i formació d’acord amb els nous temps”.

Este projecte, finançat pel SERVEF, que aporta 162.797’36 euros, està dividit en dos projectes. Este compromís sella l’estratègia per a la creació d’ocupació, així com la busca de nous enfocaments que permetran obtindre el desenvolupament econòmic del nostre territori amb visió de futur per a crear oportunitats de negoci i ocupació.

A més, en l’acte també han estat presents alcaldes i alcaldesses de les dues comarques, així com representants del Servef, i adls dels municipis que conformen la Mancomunitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here