“Firauto Ontinyent 2017” mostrarà prop de 500 vehicles i amplia l’exposició a 13.500 m²

0
1425
Imatge de la presentació Firauto 2017 d'Ontinyent

Jorge Rodríguez destaca el creixement d’una cita que afegeix un important atractiu afegit a la fira d’atraccions i contribueix a impulsar el sector de l’automòbil

Coincidint amb la tradicional Fira d’Atraccions, Ontinyent acollirà el cap de setmana del 18 i 19 de novembre la V edició de “Firauto”, la fira de l’automòbil organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de la Diputació de València i Caixa Ontinyent.

Després dels bons resultats de l’anterior edició, “Firauto” torna a créixer en espai d’exposició, passant de 16 a 20 expositors repartits en l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo, que mostraran 250 vehicles nous i de km 0, als que s’han d’afegir altres 200 d’ocasió ubicats per primera volta al reformat pàrking adjacent al col·legi Martínez Valls. En total prop de 500 vehicles repartits en 13.500 m² d’exposició front als 220 i 8.300 m² de l’edició anterior.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, assenyalava que des del Govern d’Ontinyent “sempre hem compartit amb l’associació l’interès per un projecte que no para de créixer any rere any, cal agrair l’esforç de la Junta, que treballa coordinadament amb el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta. Firauto suposa un important atractiu i complement perfecte per atraure visitants a la fira d’atraccions, junt a la qual s’ubica, i a més a més contribueix a impulsar el sector de l’automòbil, que pot així exposar els seus vehicles en un cap de setmana on la ciutat rep milers de visitants”, destacava.

El President de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, Ximo Gramage, explicava que en Firauto Ontinyent 2017 “es podrà conèixer de prop totes les novetats al mercat de vehicles nous, on als híbrids i elèctrics s’afegeixen els de gas, i a més a més tindrem l’atractiu per als assistents del sorteig de dos viatges de cap de setmana per a dos persones a Calp i Altea i 10 premis de vals descompte de 100 euros a consumir en qualsevol taller de l’associació”, remarcava.

Gramage tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament, “que ens ha donat totes les facilitats possibles”. El President de l’Associació de Tallers també destacava el treball de la Junta de l’entitat “pel seu esforç continu per a traure endavant la fira.

Firauto tindrà el seu acte inaugural dissabte dia 19 de novembre a les 13:00 hores, i tant l’Ajuntament d’Ontinyent com l’Associació de Tallers d’Automoció conviden a tota la Vall d’Albaida i les comarques veïnes a visitar-la i aprofitar les grans ofertes que oferirà “en un cap de setmana al qual ningú podrà avorrir-se a la Fira d’Ontinyent”.

Destacava el creixement de la fira automobilística, que passa de 8.300 a 9.300 m² de carrer i afegeix els 4.200 m² del pàrking de José Iranzo com a espai específic per als vehicles de segona mà, tot agraint “les facilitats que sempre ens dóna l’Ajuntament d’Ontinyent amb el que treballem en conjunt per millorar any rere any i aportar el nostre granet per fer més gran la fira i la ciutat, així com la col·laboració de la Diputació i Caixa Ontinyent”. Gramage agraïa també “la implicació dels tallers participants, que ens ha permès passar de 16 a 20 expositors i comptar així amb totes les marques del mercat per a oferir una oferta més completa i atractiva”, destacava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here