La Fira del Comerç i Turisme de Sagunt celebra el 25 aniversari amb una mostra de més de 2.700 m2

0
1192
Imatge de la Fira del Comerç i Turisme de Sagunt de 2017

A més de la pròpia fira, se celebrarà la ruta gastronòmica ‘La Gran Picaeta Marinera’ en la qual participaran restaurants i bars de la zona

La Fira de Comerç i Turisme de Sagunt, organitzada per l’Associació de Comerciants i Professionals Port de Sagunt (ACPS) i en la qual col·labora l’Ajuntament de Sagunt, celebra enguany el 25 aniversari amb una exposició de més de 2.700 m² per a fomentar el comerç de la localitat i tindrà lloc l’1, 2 i 3 de juny en el parc Rei Joan Carles I (Triangle Umbral).

El president de l’ACPS, Marcelo Cuadros, ha explicat que en esta jornada “s’oferirà a la ciutadania una gran varietat de propostes a més d’un ampli horari on podran efectuar les compres de forma tranquil·la i agradable”. El president ha afegit que la fira comptarà amb animacions lúdiques per a tots els públics. “No ens podíem oblidar dels més xicotets amb l’aplaudit taller ‘Mercat cuiner’ i el concurs de dibuix ‘Com veus al xicotet comerç’, a més de la gran actuació de la rondalla de majors del Port de Sagunt”.

Cuadros ha aprofitat per a felicitar i agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt, així com per a convidar tota la ciutadania a participar en l’esdeveniment, que comptarà amb una exposició amb fotografies dels 25 anys de fira. A més, totes les compres s’obsequiaran amb un tiquet per a una rifa de 25 regals, un per cada any de fira.

‘La Gran Picaeta Marinera’

A la Fira del Comerç i Turisme se suma la iniciativa de la Gran Picaeta Marinera, una ruta de restaurants i bars que oferiran una varietat de tapes i begudes a 3 euros. Se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de maig i l’1, 2 i 3 de juny en horari de 18 a 21 hores els divendres i d’11.30 a 13.30 els dissabtes i diumenges. Els participants que degusten en la ruta alguna de les tapes rebran un carnet el qual s’encunyarà en cada establiment i una vegada es complete es depositarà en l’urna gastronòmica situada en la caseta de l’ACPS en la fira comercial. De entre tots els tiquets se sortejaran 5 premis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here