Finalitzen los obres del nou hospital de dia de l’Hospital de Xàtiva

0
302
L'hospital de dia compta amb lavabo per persones ostomitzades.

Sanitat destinarà prop de 700.000 euros en equipament nou que començarà a instal·lar-se aquesta setmana per poder entrar en servei el més aviat possible

L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ja disposa del nou hospital de dia, una instal·lació que ha suposat una inversió que supera el 1,5 milions d’euros, el recinte guanya vora 1.000 metres quatrats d’espai asistencial. Des del Departament de Salut s’afirma que aquest equipament servirà «per garantir una comfortabilitat i millora en l’assistència dels més de 14.000 pacients oncològics i hematològics que tracta anualment ens aquests serveis hospitalaris».

El nou hospital de dia compta amb l’última tecnología en infraestructres hospitalàries, de climatització sostenible, il.lumimació intel.ligent, zona wifi i comoditat del pacient.

Entre d’altres destaca la instal·lació d’un dels primers banys dissenyats per a persones ostomitzades, a mes a mes d’una capacitat extraordinària per acollir sillons i llits de tractament, àrea d’espera exclusiva, accés independent des de l’exterior i habitacions per a malalts en aillament que preten garantir la millor estància i la privacitat.

Sanitat destinarà prop de 700.000 euros en equipament nou que començarà a instal·lar-se aquesta setmana per poder entrar en servei el més aviat possible.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí