Finalitzen a Sagunt les obres del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo

0
873
Conservatori de Sagunt.

La Diputació de València ha finançat esta obra de 38.000 euros que s’emmarca dins del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals

L’Ajuntament de Sagunt ha finalitzat l’execució de les obres previstes en el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt per import de 38.000 euros, finançades per la Diputació de València i emmarcades dins del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals.

Per a poder fer ús d’estes ajudes per a adequar els conservatoris d’àmbit municipal que impartixen ensenyaments reglats de música i dansa, es van analitzar prèviament les necessitats d’adequació i condicionament d’espais pel mateix centre i pel departament d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt.

Així ho explica el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona: «Gràcies a la col·laboració entre administracions, concretament entre la Diputació de València i l’Ajuntament de Sagunt, hem pogut millorar les condicions dels espais educatius del nostre conservatori de música. Una inversió de 38.000 euros que soluciona alguns dels problemes que hi havia, des de l’adequat condicionament acústic de les aules, molt important en un centre d’ensenyament musical, fins a la instal·lació de xarxa wifi i punts de connexió de dades tan necessari hui dia per a impartir uns ensenyaments d’àmbit musical de qualitat. Durant la passada legislatura vam haver de fer les accions adequades perquè el centre i el conveni establit amb Conselleria fora legal. Actualment, continuem treballant en una millora contínua del centre, clau en la formació artística de la nostra comarca».

Les millores de les instal·lacions han consistit a ampliar el vestíbul per a convertir-lo en la sala d’espera i en espai per a dur a terme activitats; en el condicionament acústic de diferents aules; s’han realitzat divisions en diverses aules i espais educatius per a millorar la docència; en l’adequació de la sala de professors; s’ha retolat en la façana de l’edifici el nom del conservatori i s’ha dut a terme la instal·lació de la Xarxa Wifi i la instal·lació de punts de dades de la xarxa informàtica millorant l’accés a les noves tecnologies i la seua aplicació a la docència musical.

Esta inversió que han gestionat els departaments d’Educació, Contractació, Noves Tecnologies i l’SMIC de l’Ajuntament de Sagunt i, també, el mateix conservatori municipal, és finançada per la Diputació de València mitjançant les subvencions contemplades dins del programa marc dels previstos per a conservatoris, establits en el Decret de Presidència número 14584 del 23 de desembre de 2019, publicat en el BOP nº 10 de data 16 de gener de 2020. Este programa comptava amb un total de 10,3 milions d’euros i l’aportació d’una ajuda de 38.000 euros per a cadascun dels centres, trobant-se el municipi de Sagunt entre estes segons la distribució proposada pels Serveis Territorials d’Educació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí