Finalitzen a Agullent les obres de millora de camí de l’Olleria

0
1378
Imatge del resultat de la intervenció a Agullent

Una volta finalitzada la intervenció de millora del camí de l’Olleria, en els propers dies es seguirà actuant en els altres camins de la zona del Pla del terme

Les obres que l’Ajuntament d’Agullent ha realitzat al camí de l’Olleria, de millora del paviment i creació de cunetes, ja han finalitzat. Es tracta d’un vial rural, perpendicular al Camí Reial de Gandia i que uneix aquest amb el Camí del Corral Nou, que va estar molt afectat per les pluges torrencials de desembre del 2016 i gener del 2017.

L’àrea millorada del camí de l’Olleria ha estat en part asfaltada i parcialment pavimentada amb formigó, i en tot el tram s’ha creat una cuneta, tot respectant els baixants naturals. A més del suport del Ministeri de Política Territorial , per a fer front als costos de la reparació del camí de l’Olleria, l’ajuntament ha comptat amb una ajuda de la Conselleria d’Agricultura.

Una volta finalitzada la intervenció de millora del camí de l’Olleria, en els propers dies es seguirà actuant en els altres camins de la zona del Pla del terme. En concret, es millorarà un tram del camí de la Cova de la Pedra, s’intervindrà en el camí de la Tabolla per resoldre un problema d’arrossegaments de terres i per millorar el seu paviment, i al camí de la Foia es refaran talussos i s’arreglarà el paviment deteriorat.

La intervenció en aquests quatre camins està pressupostada en 156.696€, si bé la meitat estarà sufragada pel ministeri de Política Territorial . La reparació el camí de l’Olleria compta a més amb una ajuda de la Conselleria d’Agricultura.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Agullent remodela la Plaça d'Espanya integrant un nou espai verd dins la trama urbana

D’altra banda, mitjançant el pla de Camins i Vials de la Diputació de València es té previst realitzar una intervenció valorada en 28.845€ en el Camí de Sorts, ubicat a la zona est del terme. Un vial que actualment té el paviment molt deteriorat, ja que té unes fortes pendents que estan molt malmeses pel pas del temps. La intervenció permetrà renovar el paviment en la seua totalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here