El V Festival de Circ i Teatre atrau a més d’11.000 persones a Ontinyent

0
730
'El Carrilló de Noël' ha estat l'espectacle més vist del festival a Ontinyent

Ontinyent ha oferit durant el Nadal 11 actuacions a 8 espais urbans que han tingut un total d’11.000 espectadors en la cinquena edició del festival

El V Festival de Circ i Teatre al Carrer celebrat a Ontinyent ha reunit més d’11.000 persones en les 11 actuacions desenvolupades en 8 espais urbans per tots els barris de la ciutat. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha valorat que “més enllà de les xifres, hem aconseguit que la gent d’Ontinyent, però també molta dels pobles i les comarques veïnes, haja passejat pels carrers de la nostra ciutat atreta per la proposta d’oci de qualitat i l’oferta comercial en l’època de l’any de major dinamisme econòmic”.

Per a la regidora responsable, Sayo Gandia, “anem pel bon camí en la consolidació d’un esdeveniment cultural que suma gent any rere any”. En tractar-se d’espectacles a l’aire lliure i sense entrada, les xifres són estimades a partir d’una dada objectiva: el nombre de cadires que l’Ajuntament ha diposat per a cada espectacle “i que en tots els casos han superat les previsions”. Així, l’espectacle més nombrós, ha estat ‘El Carrilló de Noël’ de La Tal, que en coincidència amb l’emissari reial a la plaça de la Concepció va reunir quasi 4.000 persones en dues sessions.

Entre els que van superar el miler d’espectadors es troben ‘La família Romanesku’ de la Finestra Nou Circ a la plaça de la Coronació; ‘The Audition’ de Xa! Teatre a la plaça de Sant Domingo; l’ ‘Atrapats al 2016’, un espectacle fet a mida per a Ontinyent de Contrahecho Teatro amb motiu del Cap d’Any Infantil; o els ‘Petits prínceps’ de Mumusic Circus al Parc del Mestre Ferrero.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  10.000 espectadors participen en el VI Festival de Circ i Teatre d'Ontinyent d'este Nadal

L’alcalde, ha posat de relleu “l’entesa amb diferents col·lectius per fomentar el comerç i la cultura amb uns espectacles que per la seua espectacularitat i temàtica nadalenca han casat molt bé amb altres iniciatives de la campanya Ontinyent Il·lusiona i han propiciat un ambient màgic a la ciutat”.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here