Ferrocarrils de la Generalitat modifica aquest dissabte el servei del TRAM d’Alacant entre Garganes i Calp per proves en els viaductes de l’Algar i Mascarat

0
2180
Garganes, Calp
TRAM d'Alacant.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Altea, Garganes i Calp el dissabte 7 de maig entre les 8 i les 14.15 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en els viaductes de l’Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment la circulació ferroviària entre Garganes i Calp de la línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes ho podran fer amb tren, mentre que els passatgers i les passatgeres que vulguen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar anteriorment a Altea a l’autobús. En el sentit contrari, hauran de fer el mateix des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà en l’N-332, al carrer la Mar (i la de Calp enfront de l’estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, la qual cosa coincideix amb els treballs de l’Algar, i es recuperarà quan aquests concloguen, cap a les 11.15 hores, aproximadament. Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxim a la parada de Garganes.

Les arribades i les eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentre que l’eixida dels autobusos es farà una vegada efectuats els transbordaments entre tren i autobús o entre autobús i autobús.

Les persones usuàries poden obtindre més informació en TRAM, el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i en l’aplicació oficial de TRAM d’Alacant.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí