Ferran Minguet encapçalarà la llista de Compromís per Xàtiva després de l’acord dels candidats a les primàries

0
1771
Ferran Minguet i Xavi Vidal han arribat a un pacte en Compromís per Xàtiva

Entre les candidatures per conformar la resta de la llista estan les de Xavi Vidal, Eli Oviedo, Josep Maria Sebastià i Maria Roca

Compromís per Xàtiva celebrarà primàries, però per a la configuració de la seua llista electoral i no per al seu cap de cartell, després de que els dos candidats que havien anunciat que es presentarien hagen anunciat un acord, amb el qual s’ha pactat l’encapçalament de Ferran Minguet.

El secretari de Compromís per Xàtiva, Ferran Minguet i Xavier Vidal han arribat a un acord de consens per la qual cosa el procés intern de primàries es limitarà a la confecció de la resta de la llista electoral.

La coalició ja està anunciant quins són els candidats que han s’han presentat, entre ells estan el propi Vidal; el portaveu local de Compromís, Eli Oviedo; el secretari i portaveu comarcal, Josep Maria Sebastià; o Maria Roca.

Les primàries en les que els militants de Compromís votaran l’ordre de la candidatura començaran este dimecres 30 de gener per poder exercir el vot digital, mentre que la votació presencial es farà dissabte 2 de febrer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí