Fernando Roig explica la planificació inversora de Pamesa durant la crisi en les trobades empresarials de COEVAL

0
1232
Fotog de família dels empresaris de la Vall d'Albaida amb Fernando Roig

El President del Grup Industrial Pames també ha donat suport al treball de potenciació de l’eix industrial l’Olleria-Ontinyent-Alcoi-Ibi

El President del Grup Industrial Pamesa Fernando Roig ha participat en les Trobades Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL). La trobada va comptar amb l’assistència d’una representació de l’empresariat comarcal i els regidors del Ajuntament d’Ontinyent Pablo Úbeda i Jaime Peris.

En la seua exposició Roig va fer un repàs a la seua extensa experiència empresarial que l’ha portat en aquests moments a presidir un grup industrial com Pamesa, referent en el sector de la ceràmica destacant el seu compromís amb la contínua inversió en innovació per a millorar la mateixa el que. Segons l’empresarial això ha fet que, malgrat la crisi, la seua empresa haja seguit creixent en facturació, volum d’exportació i nombre d’empleats, sent avui el primer productor ceràmic d’Europa i vuitè del món. Actualment formen part del Grup Industrial Pamesa Ceràmica, Geotiles, Ecoceramic, Prissmacer , Navarti i Tau Ceràmica.

Amb més de 40 anys d’experiència, el Grup Industrial Pamesa, compta amb una superfície construïda de més de 180.000 m² en instal·lacions fabrils, amb una capacitat productiva que supera els 61.000.000 m² anuals, estimant una facturació consolidada per a 2.017 per sobre dels 500.000.000 euros.la companyia disposa de més de 350.000 m² en instal·lacions logístiques, amb cinc centres logístics, en els quals es troben dos magatzems intel·ligents amb 54.000 ubicacions, i quatre magatzems semiautomàtics per a 47.000 ubicacions. Amb un equip de professionals divers, expert i compromès, el Grup compta amb 1.600 empleats.

Després de la intervenció de Fernando Roig es va desenvolupar un col·loqui amb els representants empresarials, en el qual també va donar a conèixer les claus de l’èxit i la important promoció que suposa per a la ciutat de Villareal comptar amb un equip de primera divisió que actualment ell també presideix.

Exprés que el Grup Industrial Pamesa té les seues portes obertes a aquelles empreses de COEVAL que tinguen interès a treballar amb la signatura , la qual cosa és un dels objectius que les Trobades Empresarials organitzades per COEVAL tenen: acostar a destacades empreses a la comarca perquè el teixit empresarial de la Vall d’Albaida puga tenir oportunitats de treballar amb les mateixes. Finalment va animar a COEVAL a seguir amb el treball emprès des de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial per a fer de l’Eix Industrial l’Olleria-Ontinyent-Alcoi–Ibi un referent industrial de la Comunitat Valenciana a més de ser pioners en la seua vertebració territorial, tan necessària per al bon desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí