La Generalitat col·labora amb l’Ajuntament de Carcaixent per a facilitar l’ampliació i inversió de la multinacional ADM en la localitat

0
876
Imatge de la visita d'Arcadi España a Carcaixent.

Segons el titular de Política Territorial, amb aquesta inversió es garanteixen els més de 125 llocs de treball de l’empresa a la comarca de la Ribera

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha visitat la planta de ADM a Carcaixent i ha assenyalat que “la Generalitat col·laborarà amb l’Ajuntament perquè es materialitze quant abans l’ampliació de la planta que suposarà una inversió de l’empresa d’al voltant de 25 milions d’euros i la consolidació de llocs de treball en el municipi”.

Per al titular de Política Territorial, “és una molt bona notícia per a Carcaixent i per a tota la comarca, l’ampliació d’aquesta planta per a la fabricació de probiòtics que suposarà una gran inversió a la Ribera i garantir l’estabilitat de totes les persones que ja treballen en aquesta empresa, més de125 persones”. A més, possibilitarà la creació de nous llocs de treball, 20 en la planta de Carcaixent i altres 20 en la qual empresa té a Paterna.

Segons Arcadi España, aquesta ampliació “significa que s’estabilitza la confiança de la multinacional per la planta de Carcaixent i es garantia un futur sostenible que mira cap al futur de la indústria, una indústria basada en la biotecnologia, amb un component de recerca i desenvolupament, i que es compromet pel futur del sector agroalimentari, que passa pels productes saludables”.

En aquest sentit, el conseller ha afegit que “la clau del desenvolupament de Carcaixent i la seua comarca ha sigut que sempre han sabut vincular l’agricultura a la indústria, i això s’ha de continuar reforçant. Aqueixa vinculació entre agricultura i indústria és el que ha fet que una localitat com Carcaixent tinga més llocs de treball i un nivell de vida cada dia més alt”.

ADM és una multinacional americana en la qual participa minoritàriament el Consell Superior d’Investigacions Científiques. Es dedica a la fabricació de probiòtics en la planta de producció que té a Paterna i que ha arribat al límit de la seua capacitat. L’ampliació suposarà una planta nova a Carcaixent davant de la qual ja té la companyia i amb una capacitat cinc vegades superior a la de Paterna.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here