Faura en Festes diu ‘Sí’

0
248

L’Ajuntament de Faura, a pocs dies de l’inici de les Festes d’Agost, ha iniciat una nova campanya que aposta per un poble sense  agressions sexuals.

Cada veí i veïna del poble ha rebut, juntament amb  el programa de festes, un fullet informatiu on, sota el lema “Faura en  Festes diu ‘Sí'”, es promouen actituds de respecte, amistat, igualtat i  amor.

La tinent d’alcalde, Consol Duran, ha explicat que des de  l’Ajuntament s’ha decidit per “una campanya que parle en positiu”. “Per  això, el cuadríptic que s’ha distribuït aludeix al “Sí al respecte”, “Sí  a l’amistat”, “Sí a la igualtat” i “Sí a l’amor”, ha indicat.

D’altra banda, es dona informació per a aquelles persones han sigut  víctimes d’una agressió sexual, a les que s’anima a contar-ho i  denunciar-ho telefonant al 016.

En el cas de persones que han sigut testimonis d’una agressió, s’apunta la necessitat de mostrar rebuig  davant l’agressor i es recorda que, si et diuen que no, cal  respectar-ho.

La campanya pretén, a més, eradicar les mirades sexuades intimidatòries, els comentaris sexuats no desitjats o comentaris masclistes lgtbifòbics,  els tocaments no desitjats, els acorralaments i les violacions.

A més, des de l’aprovació del “Pla d’Actuació contra les Agressions  Sexuals en les Festes d’Agost de Faura” i el “I Pla d’Igualtat  d’Oportunitats entre Dones i Homes de l’Ajuntament de Faura”, aprovat al  mes de març del 2019, les iniciatives han sigut cada vegada més  freqüents.

L’última va tindre lloc el passat 27 de juliol, quan, sota el  lema “la vostra seguretat, la nostra seguretat”, el pavelló multiusos va  acollir un taller gratuït de defensa personal femenina.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Resultado de las elecciones municipales de 2019 en Faura

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here