Les falles del Marítim rendixen homenatge a la Senyera

0
1441

Marina Civera i Sara Larrazábal, al costat de les seues Corts d’Honor, van acompanyar a esta agrupació

Fotos: Antonio Cerveró.- El passat diumenge 28 d’octubre, l’Agrupació de Falles del Marítim va rendir homenatge a la Reial Senyera a les Drassanes de València. Les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, les seues Corts d’Honor, i Ramon Estellés, Secretari General de Junta Central Fallera, van acompanyar a les falleres majors i presidents de les 46 falles d’esta agrupació durant la desfilada pels carrers del marítim . Acompanyats per la Societat Musical «Poblats Marítims», també van estar presents Sandra Gómez, Primera Tinent Alcalde de l’Ajuntament de València, José Enrique Aguar, Diputat Provincial, José Villarrubia, Comandant Naval de València i Castelló o Francesc Carles Salvador, President de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, entre d’altres autoritats.

Les Falleres Majors de València van ser rebudes al costat de les seues Corts d’Honor en el moment en què tots van arribar a les Drassanes. Adriana Joan i Daniela Sanchis, membres de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València, pertanyen a més a esta agrupació, per la qual cosa les va rebre amb un afecte especial. El tabal i la dolçaina van acompanyar la Dansà en honor a la Reial Senyera. La melodia va estar interpretada pels grups de balls regionals de les falles Progrés-Teatre de la Marina, Barraca-Travessia Església del Rosari, Doctor JJ Domine-Port, arquitecte Alfaro-Francesc Cubells i Sants Just i Pastor-Serradora. Tots ells pertanyen a la mateixa Agrupació de Falles del Marítim.

Marina Civera i Sara Larrazábal van ser les encarregades d’hissar la Senyera en este mateix escenari de les Drassanes. El mantenidor de l’acte va ser el vicepresident de Junta Central Fallera i coordinador dels vestidors de la Mare de Déu dels Desemparats, Josep Garcia Bosch. Ell va ser qui va realitzar la glossa de l’acte. Un cop finalitzat el seu discurs, es van lliurar els records corresponents als grups de balls que van participar. Van tancar l’acte les paraules del president de l’Agrupació de Falles del Marítim, Pepe Pastor, i l’Himne Regional.

Cortes de Honor 2019


Personalidades

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí