Falles 2016: Els dj’s més internacionals animaran els concerts de Falles el 12 de març

0
619

El concert de Falles 2016 del 12 de març en els Jardins de Vivers comptarà amb alguns de “los dj’s més internacionals per a animar les nits de fallas”

L’esdeveniment Fiestazo Megastar brindarà durant quatre hores la “música més explosiva” dels dj’s internacionals; Nils Van Zandt, Javi Reina, Alex Guerrer, Dasoul, Josué Gómez, Sergio Blázquez i Álvaro Sicília.

El dj alemany, Nils Van Zandt, serà un dels rostres més destacats, ja que també participarà  en el ‘Ultra Music Festival de Miami’, un dels esdeveniments més importants de l’escena electrònica del món. Un altre dels djs que participarà en el ‘Fiestazo Megastar’ és Dasoul, artista espanyol creador dels temes; ‘Él no te da’, ‘Todos los latinos’, ‘La bienvenida al amor’, ‘Dale feat Kiko Rivera’ o ‘De lao a lao’.

CONCIERTAZO AMSTEL FALLAS 5 BAJA

El dj espanyol, Javi Reina, també estarà present durant els concerts de Falles. Reina ha participat en la festa de la Supermartxé de Privilege Eivissa i durant l’estiu ha realitzat un tour amb més de 50 actuacions en quatre mesos, passant per ciutats com Cali, Bogotà (Colòmbia) , Venècia (Itàlia) , Eivissa, Mallorca, Madrid o València.

Destaca també el anomenat ‘djs de les celebrities’, Alex Guerrer, encarregat de posar música al ‘Debate de Gran Hermano’ i ‘Debate de Gran Hermano VIP’ durant diverses edicions. A més, Guerrer també és resident de la festa Supermartxé de Privilege Eivissa i de la discoteca Fabrik Madrid.

Amb ells estaran els dj’s de Megastar; Josué Gómez, que posa temes cada migdia en l’emissora entre les 14.00 i les 16.00; Álvaro Sicília, veu dels matins de la cadena Megastar; i Sergio Blázquez, encarregat durant les 16.00 i les 20.00 hores.

Les invitacions són vàlides per a majors de 18 anys i podran adquirir-se de forma gratuïta en les oficines de Megastar, en Passatge Doctor Serra, així com en altres punts de vista. Les entrades estaran limitades per l’aforament legal del recinte, i es realitzaran controls en els punts d’accés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here