Amparo Petrie Fernández i Neus Suárez Femenia Falleres Majors de Dénia 2019

0
1936

La ciutat de Dénia ja té falleres majors per al exercici 2018/2019. La xiqueta Neus Suárez Femenia, de la falla Diana, i la jove Amparo Petrie Fernández, de la falla Port Rotes, han sigut escollides aquest divendres com a màximes representants del mon faller denier.

Amparo té 24 anys, i porta les falles a la sang: ha sigut fallera major infantil de la seua falla, i el 2005 va pertànyer a la cort d’honor de la fallera major infantil de València. L’any passat va ser la màxima representant de Port Rotes, i aquest any assumeix la responsabilitat de representar a les falles de Dénia.

En el moment de la trucada, Amparo estava amb la seva germana i neboda, les seves amigues de la falla i els seus pares des de la distància, ja que van conèixer la notícia a Nova York. A la seva arribada a l’Ajuntament, Amparo es va mostrar molt emocionada, va abraçar a les seves companyes de cort i es va mostrar convençuda que serà un gran any al costat de la Neus, la seva fallera major infantil.

Neus té 9 anys i estudia 3er de primaria en Les Vessanes.  Quan va arribar a  l’Ajuntament es va mostrar nerviosa perquè ha reconegut que “no m’ho esperava”. A casa li van acompanyar els seus familiars i tres convidats, i de la seva fallera major opina que “és molt guapa”.Després de rebre la cridada de l’alcalde, les noves falleres majors de Dénia i les seues corts d’honor van acudir a l’Ajuntament, on van rebre les bandes acreditatives i els nomenaments com a màximes representants de la ciutat per 2019.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here