Les Falleres Majors de Dénia, Carla i Melani, van assistir a les proclamacions de les Falleres Majors de València

0
917

Intens cap de setmana per a les falleres majors de Dénia, Melani Ivars i Carla Vinaroz. I és que València va celebrar un dels actes més importants de les falles de tota la Comunitat: les proclamacions de les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez.

Divendres a la nit, Melani Ivars, amb el secretari de la Junta Local Fallera, Salvador Llorens, va assistir a la proclamació de Rocío Gil al Palau de la Música de València.

La Fallera Major de Dénia, Melani Ivars, en l'acte d'Exaltació de la Fallera Major de València, Rocio Gil
La Fallera Major de Dénia, Melani Ivars, en l’acte d’Exaltació de la Fallera Major de València, Rocio Gil

L’acte va començar amb l’espectacle Dolç Cinema, que va oferir un recorregut per les bandes sonores més importants de la història del cinema al so de la dolçaina. Després d’un descans començar la proclamació oficial, en la qual la periodista Anna Costa va exercir com a mantenidora de la fallera major de València.En aquest acte, Melani va compartir seient amb les màximes representants de les festes d’altres municipis valencians.

Dissabte a la vesprada va ser el torn de la xiqueta Daniela Gómez. També fins al Palau de la Música es va traslladar la nostra fallera major infantil, Carla Vinaroz, junt amb ell delegat de JLF Àngel Serrat, per gaudir d’un espectacle entranyable.

Carla Vinaroz, Fallera Major Infantil de Dénia, amb el delegat de JLF Àngel Serrat, en l'acte d'Exaltació de la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez.
Carla Vinaroz, Fallera Major Infantil de Dénia, amb el delegat de JLF Àngel Serrat, en l’acte d’Exaltació de la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez.

La proclamació infantil va començar amb l’espectacle El Petit Príncep i va continuar amb la proclamació de Daniela, que va comptar amb l’artista fallera Marisa Falcó com a mantenidora.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here