La fallera major de Tavernes crida els vallers a viure les falles amb harmonia, alegria, passió i pau

0
1647

Begoña Bononad, fallera major de Tavernes, junt amb l’alcalde Jordi Juan, el president de la Junta Local Fallera Carlos Merenciano, i la cort d’honor, dóna el tret d’eixida a les festes falleres de Tavernes de la Valldigna

La fallera major de Tavernes, Begoña Bononad, acompanyada per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Festes, Encar Mifsud, el president de la Federació de falles, Carlos Merenciano, i la Cort d’Honor, s’han reunit al balcó de l’Ajuntament per a donar inici a les festes falleres amb l’acte de la Crida.

La fallera major, Begona Bononad, ha convidat a tots els vallers a “disfrutar de les rialles al carrer, de les rialles de menuts i majors, perquè és ací, al carrer, on es viuen estes festes que omplin d’alegria Tavernes de la Valldigna. I ha demanat viure les falles com cal ”amb harmonia, alegria, passió i pau”. L’Alcalde Jordi Juan, per la seua banda, ha aprofitat l’ocasió per a desitjar a tots els fallers que visquen les falles amb intensitat, i ha demanat a les falles que acullen a tots els vallers i festers que visiten els seus casals, per a que les falles siguen una festa oberta.

A l’acte també hi han acudit les sis comissions de Tavernes amb les seues falleres majors i els presidents, així com la corporació municipal de Tavernes. Al acabar la crida, s’han lliurat diversos premis promoguts des de la Federació de Falles.

Així, Lola Palomares, de la Falla Passeig, ha rebut el premi del concurs de postals nadalenques en la categoria de 1 a 2 anys. Irene Estruch, de la Falla Portal, ha rebut el premi en la categoria de 3 a 5 anys. Daniela Rodrigo, també de la Falla Portal, ha rebut el premi en la categoria de 6 a 8 anys. I Nerea Brines, de la Falla Prado, el premi en la categoria de 9 a 11 anys.

Pel que fa al concurs de narrativa infantil, la guanyadora en la categoria de 6 a 8 anys ha sigut Aitana Felis, de la Falla Portal. Paula Palomares, de la Falla Portal també ha guanyat en la categoria de 9 a 11 anys. I finalment, Estrella Peris, de la Falla La Via, ha guanyat el premi en la categoria de 12 a 14 anys.

L’article de llibret faller guanyador del premi Lletra d’Or, ha sigut “Quan la tecnologia repara la natura, d’Ampara Albacete, de la Falla Portal de Valldigna.Finalment, la parella formada per Jose Antonio Martínez i Justo Grau, de la Falla Cambro, han rebut el primer premi del concurs de truc. Maria Chulio i Jessica Talens, de la falla La Via han rebut el segon premi.

La crida ha finalitzat amb un castell de focs artificials al passeig País Valencià.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí