La Falla Sant Joan d’Alzira contracta Dani Bertó per a la seua falleta infantil

CaixaBank - MyBox

0
1268

Per al nou exercici 2018-2019 la Falla Sant Joan d’Alzira ha contractat amb l’artista Dani Bertó l’elaboració de la falleta infantil.

La falla portarà com a lema “En les nostres mans” un monument que tractarà sobre tot la temàtica del reciclatge i el maltractament que sofreix el nostre medi, mostrant que cal  la voluntat de tots, comptant tanmateix amb els més menuts per salvaguardar-la. Així doncs, dintre de la falla infantil podrem trobar dos caixons per recollir piles i taps de botelles de plàstic.

Fruit  d’aquesta iniciativa, hem considerat recollir taps durant tot l’exercici. Qualsevol interessat podrà dur-los qualsevol divendres al nostre cau, al voltant de les 21:15 hores. No oblideu que durant els dies de falles podrà fer-se al nostre monument infantil. També tractarem d’incentivar així al nostre barri i comerços per a que se sumen a la nostra iniciativa.

La finalitat serà aportar-los a la associació benèfica Mi princesa Claudia que s’ocupa de ajudar a xiquets en malalties rares i que fan campanyes de recollida de taps o bé venent polseres solidaries.

Amb esta activitat continuem amb el nostre exercici solidari; que el present any anirà encaminat als xiquets malalts o amb risc d’exclusió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here