La Falla el Palleter s’emporta el doblet a Sagunt amb el millor monument i falla infantil (galeria fotogràfica)

0
1978
Els dos monuments de la Falla el Palleter del port de Sagunt

La falla del port de Sagunt es va alçar per tercer any consecutiu com a millor falla de la ciutat, i aconseguint el segon doblet en tres anys

La Falla el Palleter ha guanyat per tercer any consecutiu el primer premi de la Secció Especial de Sagunt amb el monument que portava com a lema ‘Casting’ de l’artista Rafa Ibàñez. Però a més ha aconseguit el doblet per segona vegada en tres anys (l’anterior va ser en 2015) imposant-se amb el lema que portava com a lema ‘Un passeig per l’Albufera’, de Sergio Gómez.

El segon premi de la Secció Especial va ser per a la falla La Victoria; mentre el tercer premi el va aconseguir La Marina, i el quart i cinquè premi van ser per a la falla Plaça Rodrigo i Els Vents respectivament; el sisè premi de la Secció Especial infantil va ser per a la falla La Palmereta.

Pel que fa a la resta de premis de la Secció Especial Infantil, el segon premi en la categoria regna infantil ha recaigut en la comissió La Victòria, el tercer ha sigut per a la Marina mentre que Plaza Rodrigo ha quedat en quarta posició. Finalment, Els Vents ha aconseguit el cinquè premi mentre que La Palmereta ha sigut sisena.

En secció primera, la falla Luis Cendoya ha aconseguit el primer premi, a més del de Millor Pintura i Enginy i Gràcia; seguit de la Palmereta, Santa Anna i Els Vents. En categoria infantil, la falla Luis Cendoya va aconseguir també el primer premi i el d’Enginy i Gràcia. El premi a Millor Pintura va ser per a El Tronaor, que també es va emportar el segon premi. El tercer va ser per a l’Eduardo Merello.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Piden 12 años de cárcel para el hombre que arrojó a su ex pareja por una ventana en Sagunt

La comissió de El Palleter també pot celebrar el premi de ninot indultat major, mentre que La Marina es va alçar amb el premi de ninot indultat infantil. La millor ornamentació de carrers va ser per a Plaça Rodrigo que va quedar per davant de Plaça del Sol i Els Vents.

La Falla Eduardo Merello ha aconseguit enguany el premi a la millor crítica local, mentre que la Avinguda 3 D’Abril es va alçar amb el premi a millor crítica local infantil. La Victòria i Plaça Rodrigo van aconseguir el segon i tercer premi respectivament en les falles majors, mentre el segon i tercer de la secció infantil van ser per a la Plaça Rodrigo i Els Vents.

D’altra banda, el premi a la falla més igualitària de Sagunt, que atorga la delegació d’Igualtat de l’Ajuntament de Sagunt, va anar per a la falla Teodoro Llorente.

Finalment, Lafarge va atorgar el primer premi de la Falla més sostenible a la falla Plaça Rodrigo, mentre que el segon i tercer premi van ser per a la Mare Nostrum i El Tronaor, respectivament. El premi de L’Epicentre al ninot indultat per votació popular va ser per a Plaça Rodrigo, seguida de Els Vents i la falla El Palleter.

A continuació oferim una galeria fotogràfica dels monuments més destacats:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here