La Falla Espanyoleto nomena les seues falleres majors 2018

0
2608

La Falla Espanyoleto, de Xàtiva, celebra dissabte que ve el nomenament de les seues falleres majors 2018

Amparo Vidal i Irene García celebraran dissabte el seu nomenament com a falleres majors de la Falla Espanyoleto per a les Falles de 2018.

Ja fou públic al mes de juny qui serien les màximes representants d’aquesta comissió per a les pròximes falles, però serà aquest dissabte quan Amparo Vidal i Irene García siguen nomenades Falleres Majors per a les Falles de 2018 acompanyades per tots els seues familiars, amics i membres de la comissió.

Amparo Vidal i Revert és fallera de la comissió des que va nàixer. Fou fallera major infantil d’aquesta comissió l’any 1999 i sempre ha estat involucrada en tots els aspectes que envolta la festa de les falles, ostentant diferents càrrecs els darrers anys.

Irene García i Navarro és fallera des del seu naixement, provenint d’una família amb una gran tradició fallera. Una xiqueta molt alegre i activa que no dubta en participar en qualsevol acte faller. Aquest any estarà acompanyada pel seu president Infantil, Àlex Salas i García.

Aquest acte tancarà l’any de les Falleres Majors de la comissió per a les Falles de 2017, Andrea i Sandra, les quals han viscut molt intensament tots els actes del seu any, i encetarà l’any de les seues successores Amparo i Irene, acompanyades pel president Infantil Àlex Salas i el president Alberto Ordiñana.

Dissabte serà l’inici dels actes propis d’Amparo i Irene, les quals seran exaltades el proper 9 de desembre al Gran Teatre de Xàtiva.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here