Èxit de participació en la 7a edició del Repte Lector per l’estiu 2022 en Oliva

0
2746
Oliva
Un dels moments de la presentació.

La Biblioteca Tamarit d’Oliva va presentar fa unes setmanes la setena edició del Repte Lector per a l’estiu i en la primera setmana de vacances escolars, segons indiquen fonts municipals, ja s’han inscrit al repte lector quasi un centenar de xiquets i xiquetes i s’han prestat per aconseguir el repte lector més de 400 llibres.

El regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, ha assegurat que «el repte lector sempre té molt bona acollida, però aquest any ha tingut molt d’èxit de participació des de la primera setmana, és un goig veure famílies senceres vindre a la biblioteca per adquirir lectures per l’estiu i com els xiquets i xiquetes ho viuen de forma intensa i divertida, fomentant l’hàbit de la lectura és el nostre compromís i a més a més estem creant un vincle molt positiu entre la lectura i la visita periòdica a les Biblioteques d’Oliva».

L’activitat consta de quatre reptes de lectura per als xiquets i xiquetes de 6 anys fins als joves de 16 anys. La 7a edició del Repte Lector va començar el passat 27 de juny, i finalitzarà el 2 de setembre.

Segons expliquen fonts municipals, el Repte Lector és un itinerari de lectura flexible, conformat per llibres de gran qualitat i varietat que acuradament han triat les bibliotecàries, i s’han organitzat per edats. Per a aconseguir cada desafiament caldrà llegir sis llibres i presentar una ressenya d’un llibre que la persona que el llig haurà triat entre els sis. La ressenya podrà ser un resum, un dibuix, una manualitat, un vídeo.

De l’edició passada ha nascut el llibre Poemes per a un repte, un homenatge al premi Cervantes 2020, Francisco Brines, aquest poemari ha estat publicat pel Servei de Biblioteques d’Oliva amb les ressenyes de les xiquetes i xiquets participants del Repte Lector de l’any passat. Amb totes les participacions d’aquesta edició també s’editarà un llibre amb les obres dels participants, assenyalen les mateixes fonts.

En aquesta edició participa ACCO, Associació de Comerciants d’Oliva, amb el lliurament de premis, farà entrega d’EurACCOs, a les persones guanyadores per gastar-los al comerç de la ciutat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí