EUPV no accepta l’oferta del PSPV de gestionar delegacions a Xàtiva perque “no hi ha voluntat d’integració”

0
451
Miquel Lorente, líder de XU, i Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva.

Des de la formació es destaca que la reunió entre Miquel Lorente i Roger Cerdà va durar “24 minuts” i que el pròxim govern local va encaminat a “perpetuar velles polítiques”

En la reunió que va tindre lloc aquest dimarts al despatx d’alcaldia entre el batlle de Xàtiva, Roger Cerdà (PSPV) i Miquel Lorente (portaveu de Xàtiva Unida-EUPV) va haver un oferiment cap a la coalició d’esquerres de gestionar delegacions municipals, però dins un “govern d’una sola veu”, és a dir, una junta de govern únicament socialista. Així l’oferta no ha estat acceptada, segons es desprén de les valoracions fetes des de Xàtiva Unida.

Des de la formació s’ha cronometrat la durada de l’entrevista que va ser de “24 minuts” i s’ha destacat que en la campanya va estar “polaritzada en dos opcions que han representat dos models d’entendre la política i la ciutat”. Amb tot reconeixen que el PSPV ha estat el guanyador de les eleccions pujant en tres regidors i arribant als 10, doblant els de Xàtiva Unida que s’ha quedat en els 5 que ja tenia.

Pel que fa a l’oferta de la gestió de delegacions des de Xàtiva Unida s’han criticat “les ingerències en delegacions i la falta d’informació sobre assumptes importants”, per la qual cosa entenen que “amb el ‘Govern d’una sola veu’ no anava a millorar”. A més afegeixen que “no hem escoltat una estratègia política encoratjadora per a la ciutat, cap voluntat d’integració sincera del conjunt de forces, tampoc hem escoltat una intenció de canvi en quant a les pràxis de governs anteriors encaminades a perpetuar velles polítiques”.

Conclouen des de Xàtiva Unida que mantindran la seua proposta de presentar-se com a “alternativa” de govern “superant les velles coordenades de governs encaminats a una sola veu”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Denuncien davant Medi Ambient l'electrocució de quatre mussols a la línia d'alta tensió de Castelló de Rugat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here