EUPV i Podem inicien trobades a Sagunt davant la possibilitat de presentar una candidatura conjunta


0
1474
Imatge d'una reunió entre representants d'EUPV i Podem a Sagunt

Les dues formacions avirmen que qualsevol acord «ha de sorgir sobre la base d’un programa electoral que continga les preocupacions, necessitats i aspiracions de la majoria social»

La llista conjunta d’Esquerra Unida Sagunt i Podem Morvedre per a les eleccions municipals de maig a la capital de la comarca podria estar cristalitzant. Així s’avança en un comunicat conjunt de les dues forces en el que s’explica que la setmana passada va tindre lloc una trobada a la que van assistir integrants del Consell Polític Local d’EUPV i del Cercle de Podem de Sagunt.

La reunió mantinguda va ser convocada per a continuar el debat conjunt de cara les eleccions municipals de maig d’enguany. Totes dues formacions afirmen coincidir «en la necessitat de generar un bloc social que siga capaç d’avançar en les polítiques transformadores que necessita la nostra Ciutat».

Des d’EUPV Sagunt i Podem Morvedre entenen que qualsevol acord «ha de sorgir sobre la base d’un programa electoral que continga les preocupacions, necessitats i aspiracions de la majoria social de les nostres veïnes i veïns». D’esta forma afirmen que el programa electoral ha de ser elaborat col·lectivament entre totes dues formacions i basat en la participació ciutadana.

«Coincidim que els pilars bàsics d’un possible acord han de ser el Programa Electoral, la visibilitat i presència de totes dues formacions, la unitat d’acció com a grup institucional, el suport de les nostres bases i que l’acord siga positiu per al conjunt de la nostra Ciutat i de totes dues organitzacions», han assegurat.

Així i tot no donen per segur el tancament d’un pacte preelectoral, apuntant així que «debatrem la idoneïtat d’arribar o no a acords previs a les Eleccions Municipals, en el marc de la nostra sobirania local i amb l’objectiu de contribuir a la millora de les condicions socials de la nostra Ciutat».

En este punt cal recordar que en estos moments EUPV de Sagunt ja ha escollit al seu cap de llista per a les eleccions, el regidor Guillermo Sampedro, mentre en Podem encara s’està en fase de primàries per confeccionar la hipotètica llista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here