EU acusa al govern d’ Ontinyent de voler privatitzar el servei de Cultura a mans d’una empresa de seguretat


0
1051
Paula Garcia, regidora d'EU d' Ontinyent

Des d’Esquerra Unida d’ Ontinyent afirmen que esta externalització «empitjorarà i farà malbé les condicions de treball dels treballadors i treballadores»

«No entenem les raons per les quals un suposat govern progressista empenta una mesura privatitzadora difícil de revertir en un futur». D’esta manera s’ha queixat Esquerra Unida d’Ontinyent que ha acusat al govern socialista de Jorge Rodríguez de iniciar un procés de privatització del servei municipal de Cultura a mans d’una empresa de seguretat.

D’esta forma des d’EU «mostrem el nostre rebuig a aquesta mesura injusta, tant per a les treballadores i treballadors, com per a la qualitat de prestació d’aquest servei que fins el moment era municipal».

Des d’Esquerra Unida afirmen que esta externalització «empitjorarà i farà malbé les condicions de treball dels treballadors i treballadores adscrits a aquest servei, els quals seran resituats a altres departaments perdent drets adquirits els darrers anys».

Alerten així que la nova gestió d’aquest servei correrà a càrrec d’una empresa externa «especialitzada en seguretat i no en serveis culturals , pensem que això empitjorarà la qualitat de prestació del servei i així, l’equip de govern obri la porta a aplicar taxes d’ocupació i ús de les instal»lacions públiques a càrrec de les entitats i associacions».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here