Este dimecres comencen a entrar les primeres soques per a la Foguera de Sant Antoni de Canals

0
875
La primera soca entrarà a les 12 de la nit
La primera soca entrarà a les 12 de la nit

Este dimecres 7 de desembre, com mana la tradició, Canals veurà entrar les primeres soques que aniran conformant la gran icona a Sant Antoni, la foguera més gran del món que cada gener es crema a la localitat.

Els festers de Sant Antoni Abat 2017, han organitzat el tradicional sopar de soques que se celebrarà este dimecres 7 de desembre a les 21h al pavelló d’esports Ricardo Tormo.

Unes 900 persones han confirmat, segons els festers, l’assitència a este sopar de soques. A més i com a novetat d’enguany també el pavelló durà a cap una Macro-Discomòbil que començarà cap a la mitjanit .

Les soques, les grans protagonistes de la nit junt als carreters i cavalleries, es troben ja degudament ordenades per a ser arrossegades en la partida dels Vinyals en la Torreta de Canals.

Els primers en fer l’entrada de la seua soca a la plaça major, als peus de la imatge de Sant Antoni i al lloc on s’elabora la foguera de Canals, seran els festers 2017 .

A partir de l’entrada de la primera soca, que com és tradicional serà a les 12 de la nit, ja sense parar i de manera continuada les soques aniran invaïnt la Plaça Major. A partir d’ahí començarà ja a construir-se de manera artesanal la foguera més gran del món, la de Canals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí