Este cap de setmana hi haurà exposició de motos antigues a l’Olleria i volta a la Vall

0
768
Motos antigues
Cartell anunciador de la volta

El club motorista Dos Rodes Clàssiques de l’Olleria farà este cap de setmana la XIV Vota Fira de l’Olleria amb la qual els aficionats a les motos clàssiques i antigues podran lluir i veure les peces més ben conservades de la zona. Les jornades començaran dissabte amb l’exposició de les màquines que diumenge realitzaran la volta a la Vall d’Albaida.

Les inscripcions per participar es faran de 8,30 a 10h del matí junt al parc Beat Pare Ferreres, el preu serà de 10 euros que inclourà inscripció, esmorzar i un obsequi per als primers 200 inscrits. La volta a la comarca començarà a les 10,15h.

Des del club motorista es recorda que «abans de l’eixida es farà un control de la vigència de la documentació precisa de la ITV i de l’assegurança de responsabilitat de subscripció de tots i cadascun dels vehicles particpants, i no es permetrà la participació de cap que no compleixca estos requisits». A més a més «la carretera estarà totalment oberta al trànsit rodat, per la qual cosa els participants estaran obligats a cirucular per la dreta i respectar en tot moment el reglament general de circulació, atenent a les indicacions que reben».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí