Este cap de setmana es tallarà un tram de la CV-665 d’Ontinyent cap a Vallada per obres

0
946
carretera
La carretera es tallarà des de les 8h de dissabte

L’àrea de Carreteres de la Diputació de València ha informat que el pròxim cap de setmana es tallarà un tram de la carretera CV-665 d’Ontinyent a la CV-651 per Vallada a causa de les obres de reparació del ferm.

Els treballs consisteixen en el sanejament de l’asfalt que presenta esfondraments  a determinades zones de la calçada a causa del drenatge deficient. El tall s’iniciarà al voltant de les 8h de dissabte i s’allargarà fins la vesprada de diumenge. Durant el temps que dure esta intervenció es donarà servei a la gent que treballa a la pedrera, situada al quilòmetre 4, així com a l’urbanització del Pilar, ubicada al quilòmetre 1 i que no es veu per tant perjudicada pel tall.

El diputat provincial de Carreteres, Enrique Crespo, ha explicat que el tall al trànsit rodat -que afectarà al quilòmetre 2,250- s’efectuarà durant el capde setmana amb la fi d’evitar possibles molèsties als usuaris que transiten per esta els dies laborals, ja que «es tracta d’un treball puntual, pero molt laboriós», ha dit.

Crespo ha incidit també que «són estes, les obres menors de condicionament i rehabilitació del ferm, en les que cal fer major incidència, perquè contribueixen notablement a millorar, en el dia a dia, la qualitat de vida dels veïns».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí