Esta vesprada tindrà lloc la X Vola a Peu a l’Olleria amb prop de 700 atletes participants

0
660
Volta a Peu l'Olleria
El guanyador de l'any passat Abdeliah Elmanaia

Esta vesprada se clelebrarà la desena edició de la Volta a Peu a l’Olleria la qual compta ja amb uns 700 atletes preinscrits segons s’informa des de l’organització, però que s’espera que a última hora s’augmente. La vesprada de curses començarà a les 17 amb l’eixida de les categories inferiors, mentre que els corredors de l’absoluta eixiran a les 18,15; totes elles partiran del parc Beat Ferreres.

La X Volta a Peu de l’Olleria està organitzada pel Club d’Atletisme de l’Olleria amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i, segons s’apunta des dels impulsors “es perfila com una de les de més alt nivell de les dotze que integren el Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida”. Entre els participants s’ha confirmat ja la presència dels guanyadors de l’any passat Abdeliah Elmanaia en homes i l’agullentina Irene Espí en dones.

El corredors de la categoria absoluta, que opten a premis de 150, 120 i 90 euros, faran un recorregut de 9.000 metres amb cert desnivell en els primers quilòmetres de trajecte. Segons s’ha anunciat des de l’organització hi haurà una meta volant als 5 quilòmetres i mit. També i haurà premis per als corredorsque patisquen el rècord del circuit, així com per als tres primers classificats locals, tant masculins com femenins.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here