Esta vesprada taula redona per parlar de la crisi econòmica a Albaida organitzada pel Bloc

0
699
campanar albaida 2
La taula parlarà de com fer front a la crisi

Esta vesprada hi haurà una taula redona organitzada pel Bloc d’Albaida amb el títol ‘La crisi econòmica a Albaida i la Vall: propostes i solucions’,  esta iniciativa es desenvoluparà a la Nau de la Música a les 19,30h. Els participantsen l’acte seran el secretari general de l’Assocació d’empresaris Tèxtils de València (Ateval), Pepe Serna, l’economista i articulista del Levante-EMV Rafael Beneyto, Ramon Soler, empresari d’Albaida, i els membres del Bloc Josep Albert -regidor a Albaida- i Càndid Penalba, secretari local.

Des del partit nacionalista s’afima que esta taula redona “pretén obrir el debat sobre totes aquelles idees i projectes que els representants empresarials, sindicals  i polítics poden aportar per a poder superar  i afrontar aquesta situació de la crisi que ens està afectant”. El regidor albaidí Joan Albert afirma que “ara és el moment de tirar endavant, de mirar cap al futur, d’escoltar propostes, de plantejar solucions i, en definitiva, de trobar una eixida positiva a aquesta situació en la qual ens trobem”.

Segons les dades de l’enquesta de població activa la localitat d’Albaida ha patit un augment de l’atur en el mes de novembre del 2,46% i té ara un total de 624 persones sense treball (un 67,3% més d’aturats que el novembre de l’any 2008). Pel que fa a la comarca l’atur ha augmentat un 2,56% arribant així als 8.166 desocupats (un 42,26% més de gent sense treball que fa un any).

El Bloc d’Albaida manifesta que esta aformació aposta “pel debat enriquidor d’idees, per realitzar propostes i plantejar solucions i no per quedar-se de braços creuats mentre la crisi es cobra molts llocs de treball al nostre voltant”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here