Esta vesprada s’inaugura l’exposició de pintura ‘Una mostra de llum i color’ a Benigànim

0
910
Vicent Pastor
Un dels paisatges obra de Vicent Pastor

Els pintors locals Vicent Pastor, Tere Lloret i Rafael Segura inauguraran esta vesprada de dissabte a la Sala d’Exposicions del Carrer Montcada de Benigànim l’exposició ‘Una mostra de llum i color’ que estarà oberta al públic fins el pròxim 13 de desembre. La mostra recull obres dels tres artistes de formació autodidacta a través de diferents tècniques com aquarel·les, plomí, oli o acrílic.

Sobre Vicent Pastor es destaca que «treballa el detall, buscant allò immutable de la realitat, i constata amb això la importància de la forma. Però també ens sorprenen algunes de les seues creacions en les que, capta magistralment la fugacitat màgica de l’instant».

De Rafa Segura s’apunta que «expressa la vinculació de l’artista amb el canvi permanent de la vida. L’instant mai és el mateix: ni en la seua llum, ni en la seua actitud, ni en l’estat d’ànim. No obstant hi ha elements en el color i en la composició, que fan que la seua obra ens resulte inconfundible».

Pel que fa a la pintura de Tere Lloret «allò complex es torna simple. Les seues obres semblen no estar preparades, sino trobades per casualitat. Una casualitat que la pintora accepta i assumeix. Sota la seua paleta els paisatges que ens rodeen, lluny de ser circumstancial, es converteixen en part essencial de la nostra vida».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí