Esta vesprada se celebra el IX Campionat de Dards Ciutat d’Albaida a l’Estació de Tren

0
755
Diana dards
Hi haurà tres categories de competició

Esta vesprada de dissabte se celebrarà a Albaida el IX Campionat de Dards Ciutat d’Albaida a l’Estació de Tren, per a la inscripció en este torneig sols cal una inscripció que és gratuïta.

Este campionat està organitzat pel Pub Sir Lawrens de Albaida i pel Club de Dardos de Albaida, i en el qual també col·laboren l’Ajuntament d’Albaida, la Diputació de València, i l’empresa de màquines de dards Bullshooter S.L., a més a més també hi ha un conujunt d’empreses i entitats locals que s’han sumat a este esdeveniment.

El campionat es divideix en tres categories, així la categoria femenina es diputarà a les 16,30h, a la categoria or jugaran els que tinguen un rànquing de més de 40 que comencen a jugar a les 17,30h. Per últim la categoria Plata, amb un rànquing de menys de 40 jugaran a partir de les 19,30h. Els premis s’atorgaran als primers quatre classificats de cada categoria.

Durant el desenvolupaent de les partides se servirà una degustació de productes nacionals per als jugadors a càrrec del Club de Dardos de Albaida.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí