Esta vesprada es presenta a Bocairent la pel·lícula ‘Nacidas para sufrir’ rodada a la localitat

1
1849

Esta vesprada es presentarà al Teatre Avenida de Bocairent a partir de les 19h la pel·lícula ‘Nacidas para sufrir’ del director alacantí Miguel Albadalejo, que va rodar diverses de les seues escenes a la localitat de la Vall d’Albaida i en la que van participar prop de 200 extres. El film narra el paper de les dones com a protagonistes de grans drames amb una barreja de comèdia i humor negre.

Este passe de pel·lícula es considera “excepcional” perquè la cinta encara no ha arribat a les sales comercials, i va ser estrenada la setmana passada en l’obrtura de la XXX Mostra de València – Cinema del Mediterrani. Prèviament a la projecció del film el cineasta participarà un col·loqui previ amb els 370 veïns agraciats d’entre 484 en el sorteig realitzat per la regidoria de Cultura ahir dimecres.

Bocairent, amb “eixe aire d’anunci de torró” aporta al metratge “un aire de conte, intemporal, pròxim al fals costumbrisme inventat per Fellini” segons s’assenyala des de la productora. També s’explica que inicialment la pel·lícula estava pensada per a un lloc amb mar “però l’espectacularitat dels paisatges locals va decantar la balança cap al municipi de la Vall d’Albaida” s’ha destacat. Miguel Albaladejo, durant la presentació de ‘Nacidas para sufrir’ destacava que “a l’igual que l’última pel·lícula de Woody Allen ‘Vicky, Cristina, Barcelona’ és un homenatge a Barcelona, nosaltres també hem volgut fer el mateix i hem tret Bocairent preciós”.

Entre es actrius que participen en esta pel·lícula estan Adriana Ozores, Petra Martínez, María Alfonsa Rosso i Malena Alterio. Entre altres films en els que ha participat Miguel Albaladejo com a director i guionista estan també ‘Volando voy’ o ‘Manolito Gafotas’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here