Esta setmana s’adjudica el projecte de redacció del futur Hospital d’Ontinyent

1
882
Cervera Insa
Cervera i Insa han parlat dels serveis que tindrà l'hospital

El conseller de Sanitat, Manuel Cervera, i l’alcaldessa d’Ontinyent, Lina Insa, han tingut hui dimecres una reunió per parlar sobre les característiques del futur Hospital d’Ontinyent que veurà com esta setmana s’adjudica la redacció del seu projecte. En esta runió s’han confirmat les dades anunciades com que donarà assistència sanitària a 58.000 veïns de la comarca, comptarà amb 106 llits d’hospitalització de les que 71 seran habitacions individuals, disposarà d’una Unitat de Cures Intensives de sis places, cinc quiròfans i quatre sales de part i dilatació.

Entre la cartera de serveis sanitaris Cervera ha apuntat que hi hauran, «entre altres especialitats» les de Medicina Interna, Cardiologia, Neumologia, Medicina Digestiva, Pediatria, Neurologia, Reumatologia, Endocrinologia, Alergologia, Cirurgia General, Traumatologia, Obstetrícia-Ginecologia, Urologia, Otorrinolaringologia, Oftalmologia, Dermatologia i Anestesiologia.

A més a més s’ha detallat que l’Àrea d’Urgències comptarà amb 21 llocs d’atenció i l’Àrea de Diagnoòstic per la Imatge disposarà de dues sales de radiologia, dos ecògrafs, un mamògraf, un TAC, un ortopantògraf i un telecomandament.

Per una altra banda l’Hospital de Dia Mèdic-Quirúrgic comptarà amb 15 llocs de tractament que permetran que els pacients reben els seus tractaments sense necessitat de romadre ingressats al centre. Un altre dels punts que s’han destacat ha estat la seua activitat de cirurgia ambulatòria que estarà dotada de deu llocs de Recuperació Post Anestèsica. Esta activitat es desenvoluparà en 24 sales de consultes externes i també comptarà amb un gimnàs de rehabilitació amb 6 consultes de fisioteràpia, mesoteràpia i electroteràpia.

L’alcaldessa d’Ontinyent ha declarat que «este nou centre sanitari augmentarà notablement la qualitat assistencial del nostre municipi, ja que la població serà atesa en unes instal·lacions més modernes i confortables, al matix temps que els professionals sanitaris treballaran en el millor entorn laboral possible».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí