Esta nit se celebra a l’OTK d’Ontinyent el concurs de música en valencià ‘amplifica’t’

0
942
amplifica't
El concurs es destina a nous grups de joves

Hui divendres tindrà lloc a la sala OTK d’Ontinyent el concert del concurs de música en valencià ‘amplifica’t’ a partir de les 23h. En este esdeveniment, organitzat per Acció Cultural del País Valencià i el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida actuaran els grups Tashkenti (d’Ontinyent), Larkabout (d’Amposta) i Gruier (d’Onil).

Entre els requisits que es demanen per participar en este concurs de joves talents estan que el grup o solista resideixca a l’àmbit territorial del País Valencià, que el 50% dels seus components siguen menors de 30 anys i que els temes es canten en català; per una altra banda els estils musicals s’emmarcaran dins el pop-rock, música d’autor, folc i les seues variants, estils propers (rock’n’roll, heavy, hardcore, trash, ska, reggae, electrònica) i derivats de la fusió i el mestisatge musical.

Per una altra banda el Casal Jaume I d’Ontinyent ha organitzat per al dissabte 28 de novembre un taller d’expressió per a xiquets i xiquetes de 3 a 13 anys que es realitzarà als locals de l’organització a les 11h.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí