Esquerra Unida i Esquerra Republicana confirmen el compromís de reeditar Més Gandia

0
1262
Logo de Més Gandia.

Les assemblees locals d’Esquerra Unida i Esquerra Republicana del País Valencià han reunit la seua militància amb la finalitat de reeditar el procés municipalista que defineixen com a “exitós i fructífer a l’hora de millorar la vida dels veïns i veïnes de Gandia”.

Tant la formació liderada per Nahuel González i que actualment té representació municipal com la que coordina Miquel Peiró, han expressat també la seua sorpresa que Compromís, el tercer partit de la coalició a hores d’ara, no haja mostrat el seu posicionament a l’hora de confluir o no de cara a les eleccions de 2019.

“En un moment en què ja s’ha de treballar un programa municipalista que puga aspirar a l’alcaldia i aglutinar el suport de la ciutadania a les polítiques socials, econòmiques i mediambientals de l’Ajuntament, no podem entendre que encara estiguem sense donar cap pas endavant. La ciutadania ens demana que avancem”, asseguren les mateixes fonts.

Les dues formacions han mostrat la voluntat de sumar esforços “en un moment en què també l’extrema dreta xenòfoba podria tindre representació. Cada vot en 2019 serà imprescindible, i mostren la voluntat de repetir coalició per fer créixer Més Gandia”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here