Esmorzar de clementines al col·legi Ramon Esteve de la Pobla del Duc per fomentar el consum de fruita

0
1942
taronges la Pobla
L'experiència s'emmarca dins el Pla de Fruita a les Escoles

Els alumnes del CEIP Ramón Esteve de la Pobla del Duc van tindre ahir clementines per esmorzar al centre escolar gràcies a la iniciativa ‘Cómeme-menja’m’, programa europeu que pretén donar suport a la distribució de fruita a les escoles i que compta també amb el suport de la Generalitat amb el ‘Pla de Fruita a les Escoles’.

Segons apunta el director del centre, Francisco Mompó, l’objectiu d’esta campanya és «transmetre als xiquets els beneficis de consumir fruites i verdures i aconseguir amb això que es modifiquen els hàbits alimentaris dels xiquets per lluitar contra l’obessitat, principal conseqüència d’una alimentació inadequada».

Per la seua banda l’alcalde de la Pobla del Duc, Natalio Navaro, va manifestar també el seu suport en el mateix sentit, especialment a través del consum «d’una fruita tan nostra i tan sana com és la clementina». Així s’apunta des del consistori que la clementina «va ser escolida segons la Generalitat per la sequa qualitat i aportaments nutritius,  a més a més de ser una fruita molt fàcil de dur i pelar i ser molt dolces i ideals per als xiquets pel seu tamany».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí