Escolars de Xàtiva aprenen sobre el cultiu de l’all tendre amb ‘Botifarra’

0
659
Pep Gimeno 'Botifarra' ha mostrat als xiquets tradicions de l'horta de Xàtiva

150 escolars de Xàtiva participen en les visites als camps d’alls tendres organitzades en el marc de la Fira de l’All Tendre FirAll 2017

Dins de la programació de la segona edició de la Fira de l’All Tendre FirAll continuen les visites d’escolars de la ciutat als camps d’alls tendres de l’horta de la ciutat. Entre estes visites el cantant Pep Gimeno ‘Botifarra’ i el productor d’alls José Guerola han explicat als menuts les peculiaritats d’aquest conreu entre acudits i cançons populars. La regidora d’Educació, Amor Amorós ha acompanyat la visita amb professors i alumnes als camps de conreu de l’all tendre.

Enguany, més de 150 alumnes participaran en les visites, provinents de centres com Gozalbes Vera, Martínez Bellver, Taquígraf Martí o Pla de la Mesquita. La regidora Amorós ha manifestat que “els escolars fan un aprenentatge actiu i vivencial sobre el conreu de l’all tendre. És una manera d’obrir l’escola i aproximar-la a la terra i als nostres llauradors. Crec que és una activitat molt enriquidora per als alumnes donada la transmissió de valors positius que comporta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here