Escolars de 6 anys d’Ontinyent participen en la plantació i apadrinament de 74 arbres a la ciutat

0
1198
L'activitat va tindre lloc a la Casa Balones

74 xiquetes i xiquets nascuts a 2012 participen a la iniciativa ‘Apadrina’m! Creixem Junts’ amb la qual han plantat arbres a la zona de Casa Balones

Un total de 74 xiquetes i xiquets d’Ontinyent i les seues famílies participaven aquest dissabte en l’activitat ‘Apadrina’m! Creixem junts’, per la qual cada xiquet i xiqueta nascut en 2012 tenia la possibilitat de plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

La plantació, impulsada per la regidoria de Sostenibilitat amb la col·laboració de la de Parcs i Jardins i l’empresa Actúa (encarregada del manteniment de les zones verdes a Ontinyent) tenia lloc en la zona de Casa Balones, on els menuts i les seues famílies, recolzats per tècnics del departament de Medi Ambient, plantaven espècies autòctones en una sèrie de clots prèviament preparats per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. Les famílies participants, inscrites a través d’una circular que es va repartir a tots els centres educatius de la ciutat, només havien de dur una aixada i un poal.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, que acudia junt al regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “els xiquets i xiquetes han gaudit d’una estona divertida i educativa amb una activitat que permet involucrar als menuts en la conservació i estima a l’entorn, al temps que creem nous pulmons verds de la ciutat”. Folgueras recordava que entre els mesos de gener i febrer l’Ajuntament ha repartit al voltant de 800 plantons a escolars i associacions mediambientals “per intentar contrarestar els efectes del canvi climàtic alhora que es millora el paisatge i la qualitat de l’aire”, recordava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí