L’escola d’ocupació ‘Escorxador viu’ de Xàtiva acollirà pràctiques d’estudiants Erasmus

0
1586
El tinent d'alcalde de Xàtiva ha visitat als alumnes

21 alumnes suecs participaran en l’activitat de reconstrucció d’este espai municipal durant dos mesos

El primer tinent d’alcalde de Xàtiva, Miquel Lorente, ha visitat aquest matí els alumnes de l’Escola d’Ocupació ‘Escorxador Viu’, que durant dos mesos comptaran amb l’acompanyament de 21 alumnes suecs que formen part del programa de pràctiques formatives europeu Erasmus.

Lorente ha expressat la seua satisfacció amb aquesta nova experiència que “connecta a l’alumnat de l’Escola d’Ocupació amb un grup d’estudiants que van a intercanviar i a posar en pràctica els seus coneixements en aquest procés formatiu i de reconstrucció de l’Escorxador municipal”. Lorente ha animat al grup “a treballar en cooperació per poder créixer d’una manera conjunta. Aquest és el principal objectiu d’aquesta nova experiència que estem impulsant”. Finalment, el regidor de Promoció Econòmica ha informat de que“el projecte “Escorxador Viu” va començar el passat 29 de desembre de 2017 i finalitza en la seua primera fase el 28 d’abril de 2018 amb una durada de 4 mesos, en tot cas ja s’ha realitzat la sol·licitud per ampliar alumnat i prorrogar un any més aquest programa d’ocupació i formació”.

Actualment el projecte compta amb un equip compost per un director-professor de recolzament, un professor de l’especialitat d’obra i una administrativa, per a formar a 10 alumnes-treballadors, dels quals hi ha huit dones i dos homes amb unes edats compreses entre els 29 i els 57 anys.

El pressupost per aquest projecte ascendeix a 68.343,20 euros, dels quals uns 64.843,20 euros estan subvencionats per part del Servef i cofinançats en un 50% pel Fons Social Europeu, distribuïts en 23.552,00 euros per a costos salarials i seguretat social del personal directiu, docent i administratiu; 6.592,00 euros per a costos de formació i 34.699,20 euros per a cobrir costos salarials i seguretat social de l’alumnat. L’Ajuntament de Xàtiva, entitat promotora del projecte d’escola d’ocupació, aporta 3.500,00 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí