Es presenta l’antologia trilingüe del poeta d’Oliva Francisco Brines traduïda per Josep Piera i Saturnino Valladares

0
933
Oliva
Francisco Brines, poeta d'Oliva.

El Consell Valencià de Cultura, l’Ajuntament de València, la Fundació ACM (Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes del Mediterrani) i Mostra Viva del Mediterrani presenten aquest dijous 28 d’octubre l’antologia trilingüe (castellà, valencià i portugués) de La última costa, un dels poemaris més emblemàtics i reconeguts de Francisco Brines.

Seguint els anteriors volums dedicats a Konstantinos Kavafis, Ibn Khafaja d’Alzira i Ausiàs March, el llibre constarà d’una selecció de poemes traduïts per primera vegada al valencià per part de l’escriptor Josep Piera i al portugués per Saturnino Valladares, que han fet les seues versions amb el títol comú Para a névoa / Cap a la boira.

L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores en la seu del Palau de Forcalló (C/ Museu 3, València) i serà un homenatge pòstum al poeta, que va compartir la seua voluntat perquè aquesta antologia vera la llum, i és per això que la Fundació Francisco Brines col·labora estretament en la seua edició. A més dels traductors, intervindran la directora de la Fundació, Àngels Gregori, i el president d’honor de la Mostra Viva del Mediterrani, Vicent Garcés.

La il·lustració de la coberta és obra de Joan Millet.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here