Es posen a la venda les entrades per al ‘GanxoRock 2015’ de Benigànim

0
645
Cartell del festival 'GanxoRock 2015'
Cartell del festival ‘GanxoRock 2015’

El Col·lectiu Cultural ‘el Ganxo’ de Benigànim ha posat a la venda les entrades per al festival de música en valencià ‘GanxoRock 2015’ que se celebrarà el proper 7 d’agost al pati del CEIP Beata Inés de Benigànim, i les entrades es poden comprar a 8 euros anticipades i 10 euros en guixeta.

Enguany el festival tindrà un total de 5 actuacions. En primer lloc, Kontaminació Akústika amb la presentació del disc ‘Vestits amb paraules noves’. A ell s’uneix Auxili, que portarà el seu ‘#DetonemlEstonaTour2015’ a Benigànim. Actuaran per tercera vegada després de la seua participació en les edicions de 2011 i 2012, sent l’únic grup que repeteix al festival.

El Ganxo també va confirmar els grups Atupa, amb el seu rap des de Montcada, i els catalans Oques Grasses, estrenant les primeres cançons del seu nou disc que veurà la llum el 2016.

Per últim, el cap de cartell del GanxoRock 2015 seran Els Catarres. Aquest grup, que ve des d’Aiguafreda, es va formar el 2010 i en només 5 anys s’ha consolidat com un dels grups referents en l’escena musical del nostre país. ‘Big Bang’ és el tercer disc del grup i que l’està fent rodar per tota la geografia de parla catalana.

Les entrades es podran comprar de manera anticipada a un preu de 8 euros tant a la web del festival(www.ganxorock.com) com també als punts de venda anticipada de Benigànim: Casa de l’Arrop i Espai Jove; Xàtiva: Llibreria La Costera; Ontinyent: Casal Jaume I; Albaida: Museu de Titelles i València: CS Bar Terra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here