Entregats els premis als i les participants en la Ruta de Tapes de Paiporta i al local guanyador, El Pintxito

0
802
Entrega de los premios de la Ruta de las Tapas de Paiporta
Entrega de los premios de la Ruta de las Tapas de Paiporta

El saló de Plens de l’Ajuntament de Paiporta va acollir l’entrega dels premis als i les participants en la Ruta de Tapes agraciades amb sis xecs per valor de 60 euros, així com els guardons a la tapa més saborosa i la més innovadora que, enguany, i d’acord amb les votacions dels propis ‘ruters’ i ‘ruteres’, han recaigut en el mateix local, El Pintxito.

A l’acte varen assistir l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, que agraïren la participació del públic i dels 26 locals participants d’enguany en una iniciativa que “ajuda a dinamitzar el comerç local” i “ompli els carrers i terrasses de Paiporta d’un ambient festiu especial”.

La Ruta de Tapes de Paiporta, que es va celebrar per primera vegada de forma simultània amb la Fira Comercial el primer cap de setmana de juny, va aconseguir unes vendes que ascendiren a 19.320 tapes, d’acord amb les dades facilitades pels propis locals a la regidoria d’Ocupació i Comerç. Amb aquesta xifra, es calcula que l’impacte econòmic ha superat els 43.400 euros tan sols en la venda d’aquests productes, a la que cal sumar altres derivats de l’augment de circulació de clientela pels bars i restaurants.

L’increment en el nombre de tapes venudes respecte a 2016 (de 14.000 a 19.320) demostra que la fórmula d’unir ambdós esdeveniments és encertada. La regidoria de Comerç ha comptabilitzat també els vots emesos per a valorar les tapes, que ascendiren a 1.822.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here