Entre Comarques arriba este cap de setmana a Montesa, Vallada, Quesa i Bicorb


0
1285
Imatge de la jornada de rutes a Barxeta

L’Entre Comarques arriba als pobles de la Costera i la Canal de Navarrés amb al voltant de 400 persones inscrites en les rutes

Montesa, Vallada, Quesa i Bicorb rebran este cap de setmana les visites turístiques guiades del programa Entre Comarques, proposta de rutes que inclou les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés.

Mitjançant aquest programa es donarà a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

Este dissabte 29 d’abril serà el torn de Montesa i Vallada i diumenge 30 de Quesa i Bicorb. El preu de la visita és de 4 euros i inclou visita matí i vesprada així com entrades i degustacions. Les inscripcios es poden formalitzar a través de la web www.lacosteracanal.es

A hores d’ara, les rutes pels pobles de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés se situen al voltant de les 400 persones.

Ruta senderista en el Genovés

D’altra banda, diumenge, el municipi del Genovés acollirà una nova ruta senderista enmarcada en el programa d’itinerarissenderistesimpulsat des de la Mancomunitat de la Costera-Canal.

L’hora d’eixida està prevista a les 9:00h des de la porta de l’Ajuntament del Genovés i és necessari inscriure’s prèviament a la web de la Mancomunitat.

Aquest programa continuarà el 28 de maig a Énguera i es tancarà el 24 de juny amb una ruta nocturna a Montesa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here