Enric Morera (Compromís) es manifesta contrari a la Planta de Residus Animals de la Pobla del Duc

0
862
Enric Morera parla durant la seua intervenció en l'acte de la Pobla del Duc
Enric Morera parla durant la seua intervenció en l’acte de la Pobla del Duc

Enric Morera, n.2 de Compromís a les eleccions autonòmiques ha visitat la Pobla del Duc en un acte de campanya per donar suport al col·lectiu de la coalició a la localitat, que per primera vegada es presenta a les eleccions municipals, i també per mostrar el rebuig de la seua formació a la Planta de Residus animals planejada a este municipi.

Morera, que es va reunir amb el candidat Lleó Mompó, també va voler participar a una trobada ciutadana i va destacar el treball jurídic que s’ha fet contra esta instal·lació amb els recursos contenciosos administratius presentats a Otos i Ontinyent davant la tramitació administrativa per ubicar una planta de residus d’animals morts a la Pobla del Duc.

No anem a tolerar que els pobles d’interior siguen els oblidats en matèria d’inversions educatives, sanitàries, de comunicació, de serveis i per contra es pretenga ubicar instal·lacions nocives que no aporten res bo a la població” afegia Morera a la trobada ciutadana.

Entrebancs del PSPV

Des de Compromís per la Pobla del Duc també han acusat al PSPV d’estar «entrebancant» la seua campanya perquè s’han «autoproclamat protagonistes de la lluita contra la planta, en compte de reconèixer la tasca de la plataforma ciutadana». Així els membres de la candidatura local de compromís traslladaven a la ciutadania el seu reconeixement pel treball fet, el seu compromís de no permetre la planta a la Pobla del Duc i demanaven al PSOE «respecte per la pluralitat política que a partir del 24 de maig es reflectirà a l’ajuntament i que requerirà de més capacitat de diàleg i més consens».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí