Énguera tornarà a tindre una alcaldessa del PP gràcies al pacte amb els independents de Pl@ce

CaixaBank - MyBox

0
971
Ajuntament d'Énguera

Des de la Plataforma Civil Enguerina s’afirma que la decisió s’ha pres per “l’organització i els projectes” i no “per la ideologia”

Després d’un parèntesi de quatre anys de govern socialista Énguera tornarà a tindre un govern del PP. Després de que el PSPV perdera a la capital de la Canal de Navarrés la seua majoria absolua i que empatara a cinc regidors amb el PP la decisió de qui havia de governar depenia de l’únic regidor de la Plataforma Civil Enguerina (Pl@ace), que decantarà el seu vot pel PP.

Com a explicació han manifestat que “al cap i a la fi la nostra decisió es basa en la gestió, en l’organització i en els projectes, no en la ideologia”. A més s’ha destacat que el PP ha acceptat totes les seues propostes, mentre que el PSPV sols ha acceptat algunes. Amb tot han convidat al PP a que compten també amb els socialistes per repartir la gestió municipal entre els 11 regidors del ple.

Entre els punts concrets anomenats també s’ha abordat el conflicte de les pedreres, afirmant que confien en que el PP frene l’ampliació de l’activitat extractiva, fet que no s’ha complit durant l’època del PSPV.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here