‘Bloggers’ especialistes en viatges visitaran Ontinyent per difondre els seus atractius

0
934
Barri de la Vila d'Ontinyent.

26 membres de l’Associació de Travel Bloggers de la Comunitat Valenciana visitaran aquest cap de setmana la ciutat amb la col·laboració de la regidoria de Turisme

Una jornada organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i la associació CTVB (Comunitat Valenciana Travel Bloggers) servirà per difondre els atractius d’Ontinyent entre més de 150.000 seguidors d’un total de 16 blogs i les seues xarxes socials.

Baix el nom de ‘BlogTrip’ un total de 26 membres de la CTVB participaran d’una activitat que començarà el dissabte dia 30 a les 10:00 del matí amb una visita pel barri de la Vila que inclourà el Palau de la Vila, l’Església de Santa María, un passeig pels carrers que conserven elements àrabs o les restes de l’antiga muralla, entre altres edificacions d’interès. A les 13:00 hores els bloggers gaudiran d’una demostració gastronòmica en la qual coneixeran el procés d’elaboració de l’embotit d’Ontinyent i on degustaran plats que recuperen la gastronomia tradicional local.

La jornada continuarà amb la ruta dels refugis, la qual dóna a conèixer els episodis més destacats ocorreguts en la localitat durant la Guerra Civil i que inclou la visita als refugis antiaeris recuperats del Regall i Tortosa i Delgado. Per a finalitzar el dia coneixeran també una empresa local dedicada a la fabricació de cervesa artesanal. Diumenge els bloggers continuaran coneixent la ciutat amb una visita al paratge natural del Pou Clar, on finalitzaran el viatge.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Pablo Úbeda, destacava el positiu que “CVTB haja escollit Ontinyent per a realitzar un BlogTrip, un cap de setmana en el qual coneixeran tot els atractius turístics que ofereix la nostra ciutat i que a més promocionaran entre els seus milers de seguidors. Volem potenciar la ciutat com un referent dins del turisme d’interior i els blogs i les xarxes socials són una gran ferramenta per a açò”, concloïa.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Les obres de millora en la línia de tren Xàtiva-Alcoi començaran al juny

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here